Zie je het al voor je? Met je eigen auto rond cruisen op Bonaire? Raampje open, wind door je haren, zon op je armen en een muziekje van Bob Marley … Klinkt goed hè? 🙂  Een auto is ideaal om het eiland te ontdekken, omdat je kunt stoppen waar je maar wilt. Denk aan een van de vele stranden, duik- of snorkelspots en surfplekken.

Wij bieden verschillende auto’s aan en kunnen een van de laagste prijzen op het eiland aanbieden. Hiernaast bieden wij natuurlijk de beste service en zijn we 24 uur per dag bereikbaar. Ook zorgen we voor vervoer van- en naar het vliegveld. Scheelt weer een taxi ritje :

Verzekering BnBBonaire B.V.
Als er schade aan de huurauto is door schuld van derden, hangt de dekking af van de verzekering van deze partij. In het geval dat deze partij niet verzekerd is of niet aansprakelijk gesteld kan worden, word de huurder aansprakelijk gesteld voor alle schades aan de huurauto met een maximaal van het eigen risico. BnBBonaire B.V. kan de dekking op de huurder verhalen totdat de kwestie afgehandeld is. Als blijkt dat de tegenpartij niet verzekerd is, dient er altijd politie ingeschakeld te worden.

CDW (collision damage waiver)
Het eigen risico is $575.00 voor alle schades aan de huurauto veroorzaakt door een ongeval waaraan de huurder schuldig is of waarvan derden onbekend zijn. De huurder is volledig verantwoordelijk voor alle schades tot $575.00 Indien de schade meer dan $575.00 is, betaald BnBBonaire B.V. alle kosten die bovenop die $575.00 komen. In het geval van diefstal of schade door vandalisme, joy riding, gebroken ramen, vuur, overstroming etc. is de huurder volledig verantwoordelijk.

 

SOORT SCHADE CDW bij de prijs inbegrepen
Schade aan de huurauto door schuld van de huurder. Gedekt
eigen risico $575,-
Schade aan derden veroorzaakt door de huurauto, door schuld van de huurder. Gedekt
eigen risico $575,-
Diefstal van de huurauto Niet gedekt
Andere schades aan de huurauto als gevolg van o.a. vandalisme, vuur, gebroken raam. Niet gedekt